Verlichting Limburg: uw verlichting laten plaatsen?

Verlichting LimburgGaat u bouwen of verbouwen in Limburg? Op een bepaald moment komt elektriciteit en verlichting ter sprake. Dan kunt u op ons rekenen voor advies en de volledige installatie van uw verlichting.

Indien u wenst kan er een lichtstudie op uw maat uitgewerkt worden.

Elektricien Jürgen Pfau is een expert op het gebied van verlichting en energieverbruik. Hij kan u adviseren over alle soorten verlichting en optimaal gebruik per kamer.

Wij geven u niet alleen advies, maar we zorgen ook voor de plaatsing van alle verlichting en waar nodig verleggen we lichtpunten.

Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten, of in de tuin, maar ook bestaande gebouwen en nieuwbouw verlichtingsprojecten behoren tot de mogelijkheid.

 

Bouwen of verbouwen in Limburg? U heeft een verlichtingsplan nodig!

Tuinverlichting limburgBen je op zoek naar verlichting voor uw nieuwbouw of renovatie in Limburg? We willen u in de eerste plaats van dienst zijn met advies. Bij ons bezoek bij uw thuis of op kantoor nemen we foto’s en notities om een gepaste oplossing te kunnen uitwerken.

Als u gaat bouwen of verbouwen dan is het uiteraard handig om een verlichtingsplan te maken zodat je weet waar je welke verlichting het best kunt plaatsen.

U maakt best een plattegrond om vervolgens de ruimtes en soort verlichting te bepalen.

Als u professionele hulp zoekt aan betaalbare prijs: Elektriciteitswerken Jürgen!

Offerte aanvragen

 

Tuinverlichting Limburg

Ook dan kan u een beroep doen op elektriciteitswerken Jürgen uit Limburg. We komen graag tot bij u om u verder te helpen. Tuinverlichting is een vak apart dat minstens evenveel aandacht verdiend als uw woning.

U kunt op ons rekenen voor advies, een verlichtingsplan voor in de tuin, de plaatsing van de verlichting en de afwerking. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Offerte aanvragen

Verlichting zelf plaatsen?

U wenst thuis alle spots en schakelaars te vervangen? Het klink evident… Maar hoe begint u hieraan? Bepaal eerst de plaats waar de schakelaar moet komen. Tip: schakel de stroom uit bij het installeren.

Bepaal dan de functie en soort schakelaar (wisselschakelaar, serieschakelaar, …). En kies dan de juiste afwerking.. Toch liever uitbesteden aan elektricien Jürgen uit Limburg?

Offerte aanvragen


 

Elektricien & verlichting regio Limburg

verlichting limburgOp zoek naar een elektricien of verlichting specialist in de regio Limburg? Gaat u bouwen of verbouwen? Of wenst u de verlichting in uw kantoor of winkel te optimaliseren?

Wij zijn actief in heel Limburg – Ook in uw regio:

Diest, Herk-de-Stad, Lummen, Hasselt, Beringen, Leopoldsburg, Lommel, Peer, Meeuwen, Bree, Maaseik, Bocholt, Kinrooi, Dilsen, Maasmechelen, Genk, Zonhoven, Houthalen, Helchteren, Opglabbeek, Lanaken, Bilzen, Riemst, Tongeren, Wellen, Sint-Truiden, …

 
Onze thuisbasis in Limburg is in Houthalen.

Centraal gelegen en dus ideaal om altijd snel tot bij u te raken.

 

 

Print Friendly, PDF & Email