Domotica Limburg – zowel domotica systemen & herstellingen

J&P BVBA is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in domotica, domotica systemen en domotica herstellingen in Limburg voor woningen, winkels en kantoor. Wij doen domotica in Limburg zowel nieuwbouw als renovatie.

Bouwen of verbouwen in Limburg? Denk aan domotica, het helpt uw huis op langere termijn qua wooncomfort, energieverbruik en geeft financieel een meerwaarde. U heeft dagelijks controle en overzicht over uw verbruik van energie!

Domotica is het automatiseren van uw woning. Het betekent vooral een oplossing voor een aangenamer wooncomfort én voor een lager energieverbruik. Het komt erop neer dat we de woning als het ware slimmer gaan maken.


Domotica systemen: “Installaties & herstellingen in Limburg”

Elektriciteitswerken J&P BVBA uit Limburg plaatst niet alleen domotica systemen in nieuwbouw of renovatieprojecten, maar doet ook alle herstellingen aan domotica systemen.

Ook wanneer u uw domotica systeem niet bij ons heeft aangekocht, staan we graag in voor uw herstellingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in domotica systemen in Limburg is het onze specialiteit en we staan graag tot uw dienst.


Is domotica energiebesparend?

Domotica LimburgMet het juiste domotica systeem kan u tot 15% energie besparen!

Met een domotica systeem krijgt u namelijk concreet inzicht in uw energieverbruik.

Zo kan uw domotica systeem verschillende toestellen in uw woning, zoals een boiler, wasmachine of droogmachine automatisch, op het goedkoopste elektriciteitstarief laten draaien. Er wordt enkel verlicht als er iemand aanwezig is, temperatuursensoren bedienen de verwarming, de verwarming wordt automatisch uitgeschakeld als het raam openstaan …

 

Nieuwbouw of renovatie

Bij J&P BVBA uit Limburg kan u terecht voor alle type systemen.

Het automatiseren en op afstand aansturen van verlichting, gordijnen, rolluiken of de garagedeur zijn enkele voorbeelden. Binnenkort zet u misschien de verlichting aan vanuit uw auto? Steeds vaker worden ook video en muziek geïntegreerd zodat u met een druk op de knop van uw smartphone uw favoriete muziek of film kunt afspelen.

Wij werken voor particulieren, zelfstandigen en industrie in Limburg en dit steeds volgens de richtlijnen van AREI.

Offerte aanvragen

Kosten

Uw woning of kantoor in Limburg “slimmer maken”? U kan op onze kennis & vakmanschap rekenen!

Maar wat moet u dat nu kosten? Dat hangt af van uw wensen, budget en het type systeem dat u kiest. We kunnen hier geen prijs op kleven met onze natte vinger. Maar u maakt het zo duur of goedkoop als u zelf wenst. We komen echter graag vrijblijvend tot bij u om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

J&P BVBA uit Limburg staat tot uw dienst. Wij werken overal in Limburg.

Offerte aanvragenElektricien & domotica regio Limburg

Op zoek naar een elektricien of domotica specialist in de regio Limburg?

Domotica LimburgWij zijn actief in heel Limburg – Ook in uw regio:

Diest, Herk-de-Stad, Lummen, Hasselt, Beringen, Leopoldsburg, Lommel, Peer, Meeuwen, Bree, Maaseik, Bocholt, Kinrooi, Dilsen, Maasmechelen, Genk, Zonhoven, Houthalen, Helchteren, Opglabbeek, Lanaken, Bilzen, Riemst, Tongeren, Wellen, Sint-Truiden, …

 
Onze thuisbasis in Limburg is in Houthalen.

Centraal gelegen en dus ideaal om altijd snel tot bij u te raken.

 

 

Print Friendly, PDF & Email