Home / Interieurarchitect Limburg

Christel Nys

Interieurarchitect

Ik ben een ervaren interieurarchitect uit Limburg. Ik ben als binnenhuisarchitect meer dan 15 jaar actief in regio Limburg en heb sindsdien veel projecten mogen afwerken.

Omdat ik geen groot architectenbureau leid bied ik u een grote flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid bij het uitvoeren van mijn taken.

Een goede service en persoonlijk contact met mijn klanten vind ik zeer belangrijk. U kunt altijd bij mij terecht met vragen.

Bouwen, verbouwen, nieuwbouw, renovatie, huizen, appartementen …

Ik help u graag met al uw bouwplannen, zowel nieuwbouw als renovatie! Ik kan u begeleiden met uw materiaalkeuze, de werken coördineren, algemeen advies geven, … .

Mijn specialiteit is renovatie. Ik teken de plannen en help u met bouwvergunningen. U kunt bij mij terecht voor alle types van bouwwerken: nieuwbouw, renovatie, winkels, kantoren, e.d.

Wat kan ik voor u als interieurarchitect allemaal doen?

Als interieurarchitect teken ik uw interieurplannen op basis van uw wensen en uw budget. Eerst wordt er een voorontwerp gemaakt. Het voorontwerp geeft u een beeld van uw project door middel van de tekeningen, perspectief tekeningen en eventueel een maquette.

Uw bouwproject kan in verschillende fases worden uitgewerkt waarin u zelf aangeeft tot welke fase u mijn kennis nodig heeft.

Indien u wenst maak ik ook een uitgebreide kostenraming zodat u een idee krijgt van de prijs voor uw project. Daarna word uitgebreid overlegd zodat uw voorontwerp geleidelijk aan kan worden omgezet naar een definitief ontwerp. Op basis van het definitief ontwerp kan ik prijsaanvragen correct aanvragen en een planning opstellen.

  1. Eerste kennismaking
  2. Kostenraming interieurontwerp
  3. Voorontwerp – bespreking
  4. Kostenraming project – bespreking
  5. Definitief ontwerp – op punt zetten kostenraming
  6. Planning werkzaamheden
  7. Coördinatie werf
brown wooden chair beside white wooden table